OBIECTIVUL ŞI CONVINGERILE NOASTRE:
RESPECTUL FAŢĂ DE PĂMÂNT, PROMOVAREA
SĂNĂTĂŢII ŞI VALORIZAREA CULTURILOR

AFLAŢI MAI MULT

ACŢIUNE

De pe teren

Fundația sprijină acțiuni concrete pe teren formulate de actorii locali, care sunt destinate să sprijine consumatorii față de obiceiurile alimentare durabile.

INFORMARE

PENTRU CONŞTIENTIZAREA

Fundația produce și difuzează informații care contribuie la schimbarea comportamentelor în viața cotidiană. Ele sunt accesibile unui număr mare de oameni, în special prin intermediul acestui site.

SUPPORT

CERCETĂRILOR

Fundația sprijină și participă la cercetări științifice pentru a avansa cunoștințele în domeniul produselor alimentației durabile.

Apel pentru proiecte

Fundația Louis Bonduelle își desfășoară activitatea într-un cadru internațional, furnizând tuturor mijloacele de a schimba comportamentele alimentare într-un mod util, realist și original. Acest angajament se manifestă îndeosebi prin întâlniri, un premiu pentru cercetare și apeluri pentru propuneri de proiecte întreprinse și sprijinite de Fundație.

AFLAŢI MAI MULT
  • legume-personnes-agées

    ARTĂ ŞI AROMELE NATURII

  • potager-champs-enfants

    FERMA DE PE MALUL LACULUI

  • enfant-laos-champs

    ASOCIAŢIA ZAMBETE DE COPII

Apel pentru proiecte

Trimiteţi un proiect

Descoperiţi revista noastră

Vedeţi toate știrile

ABC-ul legumelor

Găsiţi toate informațiile despre legume și nutrienţi cu ajutorul fișelor noastre informative

Accesaţi lista

Rămâneți la curent cu newsletter-ul nostru !

Descoperiţi în fiecare lună cele mai recente știri ale Fundației Bonduelle. Rămâneţi, de asemenea, informat cu privire la lansarea Apelurilor la proiecte și la Premiile pentru cercetare.

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru

Newsletter RO

Adresa dumneavoastră de mesagerie este utilizată numai pentru a vă trimite comunicări din partea Fundației Louis Bonduelle. Puteți în orice moment să utilizați linkul de dezabonare integrat în buletinul informativ. Aflați mai multe despre gestionarea datelor și drepturilor dumneavoastră.